Dragos Chiscoci (RO)

Dragos Chiscoci (RO)

Co-Manager - B.U.G. Mafia / Artist Booking & Programming - Awake

Dragoș a intrat în industria muzicală ca și jurnalist, în timpul facultății, iar la scurtă vreme după aceea a început să scoată discuri, să promoveze și să rezerve spectacole pentru o casă de discuri hip-hop independentă, înființată împreună cu prietenii săi. La începutul anului 2006 el s-a alăturat Emagic, unii din principalii promoteri de concerte din România, deplasându-se prin departamente și învățând chestiuni ce țin de meserie.

Din 2013, Dragoș s-a ocupat în principal cu partea de booking pentru evenimentele Emagic (lista spectacolelor în care s-a implicat include Red Hot Chili Peppers, Depeche Mode, Metallica, Queen & Adam Lambert, Roger Waters, Manu Chao, Sting, Shakira), iar în anii recenți s-a ocupat de asemenea de booking pentru Awake, festivalul Emagic de muzică, artă și boutique.

Spre sfârșitul anului 2015, Dragoș a intrat în echipa de management al trupei B.U.G. Mafia, alături de Vlad Irimia (Tata Vlad). Cu o comunitate online ce însumează peste 1.47 milioane de abonați pe YouTube (și mai mult de 1 miliard de vizualizări) și aproape 1.4 milioane de urmăritori pe Facebook, B.U.G. Mafia este considerată pe scară largă ca fiind una dintre cele mai influente trupe ale României, atât muzical, cât și social, ieșind în evidență în cadrul industriei muzicale ca și un brand muzical unic. Bucurându-se de o audiență lărgită și foarte loială, lansările grupului ating topurile în mod regulat, sunt mereu în heavy rotation, obțin milioane de vizualizări pe YouTube și devin adevărate imnuri pentru fani în timpul concertelor live. În 2017 și 2019, B.U.G. Mafia a organizat și a promovat propriul festival de o zi al trupei, “Românie, Fă Gălăgie!”, un spectacol de producție audio-video impresionant.

Meniu