Maram Kablawi Aidi (PS)

Maram Kablawi Aidi (PS)

Artist Manager

Maram Kablawi Aidi este din Haifa, Palestina (Israel). Este licențiată în business management și marketing, iar primii ei pași în industria muzicală au fost managerierea artistului Moody Kablawi, fără să existe o industrie muzicală palestiniană sau colegi de la care să poată învăța. Maram a fost nevoită să își creeze propria cale, experimentând multe obstacole și provocări, pe lângă cele pe care le înfruntă tinerii manageri. Astăzi, Maram este managerul regional al lui Moody Kablawi, acesta fiind stabilit momentan în Berlin.

Formarea PMX (Palestine Music Expo) și expoziția ei muzicală inaugurală ce a avut loc în Ramallah în 2017, i-a dat Maramei șansa construirii unui pod de legătură cu industria muzicală mondială, în special cea europeană. Maram a obținut pentru PMX primul mentorat de management cu Rachel Willis de la ATC Management și a petrecut o lună în Londra la sfârșitul anului 2017, învățând despre industrie, participând la paneluri, festivaluri și conferințe. Mentoratul desfășurat i-a permis acesteia să construiască relații în interiorul industriei muzicale din UK și-a format o înțelegere mai profundă despre industrie.

Maram este, totodată, dansatoare Flamenco, înființând în 2015 propria școală de Flamenco intitulată „Andalus”, dând încurajând tinerele fete palestiniene prin dans și prin conștientizarea forței lor interioare. În plus, Maram deține un certificat de „Dezvoltare timpurie de la naștere până la vârsta de 6 ani prin mișcare și muzică”, ea dezvoltându-și în prezent această latură a carierei, pe lângă aceea de dansator și manager de artiști.

Meniu