Speakers

Anurag Tagat (IN)

Senior Writer, Rolling Stone India
Anurag Tagat (IN)

Anurag Tagat este un jurnalist stabilit în Bangalore, India. Scrie despre muzica, film, nuvele grafice și tehnologie pentru presa scrisă și online.

În momentul de față este jurnalist senior la Rolling Stone India și contribuie la ziarul în limba engleză The Hindu, revista săptămânală India Today, portalul de știri Firstpost și Vogue India. Scriind despre scena muzicală din India din 2010, textele lui Anurag au fost publicate în Billboard, Variety, Vice India, Revolver, Rolling Stone Japonia, The Caravan, HT Mint Lounge și multe altele.

Absolvent de jurnalism al colegiului Goldsmiths, Anurag a contribuit, de asemenea, pentru site-ul de tehnologie TechRadar.

Binicewicz Kornelia (PL)

Owner, Ladies on Records
Binicewicz Kornelia (PL)

Kornelia Binicewicz este o colecționară de muzică, antropolog cultural, fondatoarea brand-ului Ladies on Records, DJ și explorator al muzicii feminine din anii ’60, ’70 și ’80.

Locuiește pe o insulă de lângă Istanbul și călătorește prin toată lumea, căutând muzică fascinantă și povești impresionante de împărtășit. Pasiunea ei pentru muzică a adus-o în Turcia, unde a început să exploreze scena muzicală a femeilor din Turcia, o lume nedescoperită. De-a lungul a cinci ani de săpături în înregistrări și întâlniri cu artiste uitate sau nerecunoscute, Kornelia a reușit să aibă acces la cataloagele vechi ale caselor de discuri din Turcia. Ea a selecționat „Turkish Ladies. Female Singers from Turkey 1973 – 1988” (Epic Istanbul) și „Uzelli Psychedelic Anadolu „(Uzelli), două materiale discografice lansate pe vinil.

Ladies on Records este un proiect și un brand ce selecționează și ajută la reprezentarea contribuțiilor pe care femeile le-au adus în scena muzicală globală și locală din ultimele decenii. Ladies on Records spune povești despre femei prin muzica pe care acestea au creat-o.

Catherine Haridy (AT)

Founder, Catherine Haridy Management (CHM)
Catherine Haridy (AT)

De la Warner Music Australia la Festival Mushroom Records, Catherine a semnat și a lucrat în calitate de project manager cu unii dintre cei mai de succes artiști din Australia. Trecând la Artist Management, ea a fondat Catherine Haridy Management (CHM), care reprezintă în prezent patru artiști, cinci producători / compozitori și s-a extins lucrând cu artiști care nu sunt din domeniul muzicii, încheind un parteneriat cu Craig Schuftan.

În 2019 a devenit director executiv al Asociației managerilor de artiști (AAM), un organism de vârf care reprezintă, promovează și protejează managerii de artiști și clienții acestora, Catherine a contribuit activ la proiectarea și implementarea unei direcții strategice dinamice pentru AAM, precum și fost membru al consiliului și președinte.

În 2018, Catherine a avut onoarea de a accepta o funcție în Board of Music Victoria: o organizație non-profit care oferă susținere în numele sectorului muzical, sprijinind în mod activ dezvoltarea comunității muzicale victoriene.

Anterior, Catherine a fost membru al consiliului de administrație al Community Broadcasting Foundation, unde a condus Australian Music Airplay Grants Committee și a participat la Comitetul de Subvenții Online și a contribuit la revizuirea strategică și de guvernanță a fundațiilor, finalizată în 2015.

Catherine a fost, de asemenea, un membru al comisiei Support Act: o organizație caritabilă înființată de industria muzicală pentru a oferi o plasă de siguranță artiștilor și lucrătorilor din muzică în criză, încheind trei cicluri la sfârșitul anului 2019.

Catherine este, de asemenea, ambasador APRA, patron al Australian Music Prize, precum și speaker și susținător în industria muzicală australiană.

Dylan Berry (US)

Music Producer, Creative Director, Serial Entrepreneur
Dylan Berry (US)

Dylan Berry este un producător (câștigător al premiilor Hollywood Music in Media Awards și Mark Awards și nominalizat la Aria Awards), Creative Director, antreprenor și investitor în industria divertismentului. A fost listat în top 1% cei mai profilici producători media de către IMDB. Este partener la NordicLA împreună cu Kristian Riis, cel mai important export cultural pentru industriile creative, aducând talent din țările nordice în Los Angeles.  Dylan este în prezent și director de programe și gazda emisiunilor Soundcloud Radio de pe DashRadio (unde intervievează celebrități) și Emerging Artist Hour, care promovează tinere talente. Dylan este, de asemenea, fondatorul Noiz Society, o comunitate secretă formată din lideri in industria muzicală din Hollywood (și nu numai) și deține www.SmashHaus.com.

Alte momente marcante ale carierei sale sunt:

 • munca lui Dylan a depășit 13 miliarde de ascultări în 15 ani
 • a fost nominalizat la Aria Awards (cel mai bun album – The Living End – Keep On Running)
 • Gazdă și director de programe a emisiunii Soundcloud Radio
 • Căștigător – Youtube Gold & Silver (Badanamu)
 • Voice over talent (History of Spycraft (Netflix), Terrorism Close Calls (Netflix), Badanamu Cadets (Discovery, NBA TV)
 • a compus coloana sonoră pentru peste 25 de canale TV (Starz, Encore, Time Warner, ESPN…)
 • a compus & manageriat muzică pentru sute de show-uri TV (Academy Awards, Black Sails, So You Think You Can Dance, American Idol, Sing Off, Best Dance Crew, MTV Music Awards…)
 • câștigător – Best Original Theme Score (Encore Networks) – HMMA’s 2014
 • Gazda BompopTV / BompopRadio
 • producător TV, Creative Director, (Badanamu Cadets, Badanamu Storytime)
 • gazda Hollywood Music in Media Awards 2016

Thea Zaitsev (EE)

Owner & Manager, Tier Music
Thea Zaitsev (EE)

Thea Zaitsev este artistă, producătoare, manager și editor de compozitori. A părăsit Universal Music London în 2015 pentru a-și începe propria companie de management și publishing și pentru a dezvolta tineri compozitori și artiști din Estonia și din străinătate. Compania sa din Estonia, Tier Music, lucrează cot la cot cu partenerul ei de afaceri britanic James Morgan din Pieces of 8 Music. Ea administrează artiști estonieni precum NOËP, Mick Pedaja și Sander Mölder și este apreciată pentru contactele și experiența sa în publishing și organizarea de tabere internaționale de compoziție și sesiuni de compus.

Gordon Masson (UK)

Editor, IQ Magazine
Gordon Masson (UK)

Gordon are o experiență în jurnalism de peste 30, specializându-se în industria muzicală în ultimii 20 de ani, în prezent fiind editor la IQ Magazine.

Înainte să se alăture echipei IQ Magazine, Gordon a petrecut 2 ani în Washington DC, unde a înființat publicații pentru industria spațială, iar în anii ’90 a fost reporter la The Courier și Evening Telegraph în țara sa natală, Scoția.

Emil Ionescu (RO)

Managing Director, BestMusic Live Concerts
Emil Ionescu (RO)

Emil Ionescu este organizator de evenimente din 2004. A organizat peste 2.000 de evenimente, de la cluburi la nume mari precum Judas Priest, Nightwish, Deftones, Disturbed, James Arthur, Slipknot, Garbage, Tom Odell, Slayer, Whitesnake sau Evanescence, care au avut un public de peste 600.000 de fani in total. Evenimentele sunt organizate sub brand-urile BestMusic Live Concerts si METALHEAD. Inainte de pandemie, companiile obisnuiau sa organizeze peste 150 de show-uri pe an, de la concerte in cluburi, la evenimente ce se desfasoara in arene mari. Cu o crestere accelerata in ultimii ani, BestMusic a avut peste 100.000 de spectatori in 2019.

Emil Ionescu este din 2012 si fondatorul & General Manager iabilet.ro, cea mai importanta platforma de ticketing din Romania, cu peste 1500 b2b clients (promoters, cluburi, teatre, etc.) si a reusit sa ajunga sa vanda 1 milion de bilete anual, in Romania si in Europa.

Seppl Kretz (NL)

Senior Music Producer & Head of Music Production, Sizzer
Seppl Kretz (NL)

Seppl și-a început cariera ca și pianist pentru diverse trupe ce organizau turnee mondiale. Ulterior, Seppl a devenit producător muzical și supervizor de advertising. În calitate de Head of Music Production la Sizzer a reușit să câștige numeroase premii pentru campanii pentru brand-uri precum Diesel, Heineken și multe altele.

Adrian Despot (RO)

Artist
Adrian Despot (RO)

Edy Chereji (RO)

Head of Communication & Brand, UNTOLD Universe
Edy Chereji (RO)

Ceea ce UNTOLD si Neversea au reusit sa devina de la prima editie in industria marcom si CSR este rezultatul creativitatii lui Edy Chereji. Este unul dintre liderii antreprenori din ultimul deceniu care a inceput sa schimbe industria divertismentului din Romania.

Condus de pasiune si determinare, este unul dintre creatorii UNTOLD si Neversea. A reusit sa adune o echipa magica care i-a inteles ideile si a crezut in el. In ultimii 6 ani, au reusit sa faca brand-ul UNTOLD cunoscut la nivel mondial, din inima Transilvaniei, pentru toti iubitorii de festivaluri din lume. Este un #magicmaker!

Meniu