Catherine Haridy (AU)

Catherine Haridy (AU)

Founder, Catherine Haridy Management (CHM)

De la Warner Music Australia la Festival Mushroom Records, Catherine a semnat și a lucrat în calitate de project manager cu unii dintre cei mai de succes artiști din Australia. Trecând la Artist Management, ea a fondat Catherine Haridy Management (CHM), care reprezintă în prezent patru artiști, cinci producători / compozitori și s-a extins lucrând cu artiști care nu sunt din domeniul muzicii, încheind un parteneriat cu Craig Schuftan.

În 2019 a devenit director executiv al Asociației managerilor de artiști (AAM), un organism de vârf care reprezintă, promovează și protejează managerii de artiști și clienții acestora, Catherine a contribuit activ la proiectarea și implementarea unei direcții strategice dinamice pentru AAM, precum și fost membru al consiliului și președinte.

În 2018, Catherine a avut onoarea de a accepta o funcție în Board of Music Victoria: o organizație non-profit care oferă susținere în numele sectorului muzical, sprijinind în mod activ dezvoltarea comunității muzicale victoriene.

Anterior, Catherine a fost membru al consiliului de administrație al Community Broadcasting Foundation, unde a condus Australian Music Airplay Grants Committee și a participat la Comitetul de Subvenții Online și a contribuit la revizuirea strategică și de guvernanță a fundațiilor, finalizată în 2015.

Catherine a fost, de asemenea, un membru al comisiei Support Act: o organizație caritabilă înființată de industria muzicală pentru a oferi o plasă de siguranță artiștilor și lucrătorilor din muzică în criză, încheind trei cicluri la sfârșitul anului 2019.

Catherine este, de asemenea, ambasador APRA, patron al Australian Music Prize, precum și speaker și susținător în industria muzicală australiană.

Meniu